Sari Van Veenendaal opnieuw naar de bank verwezen bij Atletico Madrid

Volgens FIFA was ze in September nog de beste doelvrouw ter wereld maar in Madrid vlot het voorlopig niet zo voor Sari Van Veenedaal. Ze starte het seizoen al op de bank. Kwam toen in doel doordat Lola Gallardo ook keepster van de Spaanse nationale ploeg samen met Sandra Panos van Barcelona zich blesseerde. Nu is Gallardo terug en is Van veendaal opnieuw naar de bank verwezen. De laatste wedstrijden met de Nederlandse doelvrouw opp doel verloor Atletico wel belangrijke punten in de titelstrijd zo werd er tegen zowel Betis op verplaatsing als Athletic Del Bilbao thuis 2-2 gespeeld. Waardoor de achterstand op Barcelona nu opgelopen is to 5 punten voor de regerende kampioen.

Vorige week tegen Granadilla Tenerife 3-1 winst en Vandaag tegen Tacon het toekomstige Real Madrid speelde Atletico met Gallardo op doel. Zo lijkt Sari Van Veenendaal het gelag te betalen. met Lola Gallardo verloor Atletico trouwens enkel punten tegen het voorlopig ongenaakbare Barcelona.

Met Lieke Martens gaat hety ondertussen wel de goede kant op. In de 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Tenerife speelde ze vandaag 59 minuten. 2U9WMlqeOH_lola

Lola Gallardo

 

Plaats een reactie